Home | Beagle producten | Kleding en accessoires

De mooiste kleding en accessoires voor je Beagle

Sommige mensen vinden het fantastisch, anderen zijn er geen fan van: kleding en accessoires voor je Beagle. Maar wat veel mensen niet beseffen is dat kleding niet alleen voor de sier is, maar de hond in bepaalde situaties ook kan beschermen tegen elementen zoals wind, regen of kou. Voor je hond is dat natuurlijk wel zo prettig.

Wil je graag kleding en accessoires in huis halen? Wij hebben alvast een selectie van de beste producten gemaakt.

zakelijke workshop voor werknemers

1. Jas voor je Beagle

Bescherm je Beagle tegen kou en regen met een hoogwaardige jas. Investeer in kwaliteit om ervoor te zorgen dat je hond comfortabel blijft tijdens wandelingen en in goede gezondheid blijft.

2. Regenjas voor je Beagle

Een goede regenjas voor je Beagle kan helpen om hem droog en comfortabel te houden tijdens natte wandelingen. Kies voor een goed aansluitende, kwalitatieve jas zodat regen en vocht ook echt niet bij de vacht komt.

3. Trui voor je Beagle

Een trui voor je Beagle kan heerlijk zijn voor de koudere dagen. Investeer vooral in comfortabele en duurzame truien om je hond warm te houden en te beschermen tegen de kou.

4. Bandana voor je Beagle

Bandana’s voor je Beagle zijn niet alleen stijlvol, maar kunnen ook helpen om je hond te beschermen tegen de zon en huidirritaties. Met een bandana sla je dus meteen twee vliegen in één klap.

5. Shirt voor je Beagle

Wil je je Beagle een shirt aandoen? Kies dan wel voor comfortabele, goed ademende exemplaren. Shirts hebben, naast de looks, het voordeel dat ze je hond beschermen tegen de zon en insecten tijdens het spelen of wandelen.

6. Schoenen voor je Beagle

Schoenen voor je Beagle beschermen de poten van je vriend tijdens wandelingen op ruw terrein en in extreme weersomstandigheden. Let er wel goed op dat de schoenen goed passen en van duurzaam materiaal zijn gemaakt.

7. Bodywarmer voor je Beagle

Een bodywarmer voor je Beagle houdt je maatje warm en comfortabel als de dagen kouder worden. En laten we eerlijk zijn: het ziet er ook gewoon ontzettend leuk uit.

8. Zwemvest voor je Beagle

Wil je zwemmen met je hond? Zorg ervoor dat je Beagle veilig is met een zwemvest. Een goed zwemvest garandeert je dat de hond veilig in het water kan spelen. Dat geeft je een stuk meer rust.

9. Sjaal voor je Beagle

Het dragen van een mooie sjaal is stijlvol én zorgt ervoor dat je lieve Beagle warm blijft tijdens de koude winterdagen. Zorg er wel voor dat de sjaal goed past en van fijne materialen is gemaakt zodat er geen irritatie ontstaat.

10. Strik voor je Beagle

Hondenstrikken zijn een stijlvolle (en schattige) toevoeging aan de garderobe van je Beagle. Strikken voegen functioneel niet veel toe, maar zijn wel ontzettend leuk om te zien bij je hond.

11. Sokken voor je Beagle

Hoewel het misschien vooral grappig lijkt om je Beagle sokken aan te trekken, hebben ze wel degelijk een echte functie. Fijne, goede sokken zorgen ervoor dat de pootjes van je Beagle goed warm en beschermd blijven. Je hond zal je dankbaar zijn.

12. Bril voor je Beagle

Bescherm de ogen van je Beagle tegen de zon en wind met een hondenbril. Zeker als je Beagle bijvoorbeeld in een fietsmand zit of op het strand rondloopt is het belangrijk om de ogen goed te beschermen.

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Beagle Handboek bevat 90+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Beagle!

  • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Beagle Handboek perfect voor jou.
90+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Beagle Handboek interessant zal vinden.

Welkom Beagle vriend!

90+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Bekijk het Beagle Handboek

90+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload