Home | Beagle producten | Onderweg met je Beagle

De beste producten voor onderweg voor je Beagle

Ga je op pad en wil je je Beagle graag meenemen? Dat snappen we, want weinig dingen zijn leuker dan samen op pad met je lieve vriend. Het is dan wel van belang om goede producten voor onderweg in huis te halen. Je wilt natuurlijk wel dat je hond veilig en comfortabel met je mee kan reizen naar de plaats van bestemming.

Ben je op zoek naar producten voor onderweg? Hieronder vind je de beste producten op de markt.

zakelijke workshop voor werknemers

1. Autorek voor je Beagle

Een veilig autorek voor je Beagle is onmisbaar als je op reis gaat met je hond. Zorg dat het autorek goed past in je wagen en duurzaam is, zodat je de komende jaren vooruit kan.

2. Draagtas voor je Beagle

Een goede draagtas is onmisbaar voor het veilig en comfortabel vervoeren van je Beagle. Zoek een mooie tas uit, die in ieder geval past bij het gewicht en formaat van je Beagle.

3. Fietskar voor je Beagle

Een goede fietskar is een veilige en eenvoudige manier om je Beagle mee te nemen met avonturen op de fiets. En geloof ons: er is geen Beagle die niet geniet van een heerlijk tochtje op de fiets met het baasje.

4. Poepzakjes voor je Beagle

Het is belangrijk om altijd poepzakjes bij je te hebben tijdens het uitlaten van je Beagle, zodat je de drollen van je hond kan weggooien. Koop stevige (en biologisch afbreekbare) zakjes om bij te dragen aan een schone en gezonde omgeving.

5. Autodeken voor je Beagle

Goede, fijne autodekens voor je Beagle zorgen ervoor dat je hond heerlijk rustig en comfortabel met de auto kan reizen. Ons advies: haal er één die net te groot is voor je hond. Wat meer stof vinden ze vaak wel fijn.

6. Autogordel voor je Beagle

Veiligheid gaat boven alles als het gaat om het reizen met je Beagle. Gebruik daarom altijd een autogordel die speciaal is ontworpen voor honden, zodat je je viervoeter veilig en comfortabel houdt en jij met een gerust hart kunt rijden.

7. Autostoel voor je Beagle

Een comfortabele autostoel voor je Beagle kan een veilige en handige manier zijn om je hond te vervoeren. Let erop dat de stoel het goede formaat heeft, goed vast te zetten is én comfortabel is voor je hond.

8. Fietsmand voor je Beagle

Wil je met je Beagle op de fiets? Een veilige en comfortabele fietsmand is dan erg belangrijk voor een ontspannen ritje met je hond. Het leuke daaraan is: je doet je Beagle er ook echt een plezier mee als hij in de mand mag.

9. Buggy voor je Beagle

Een goede buggy is essentieel als je Beagle niet meer zo goed ter been is of last heeft van gewrichtsproblemen. Zo kan je hem of haar toch nog meenemen op avonturen samen.

10. Loopplank voor je Beagle

Een loopplank is een handig hulpmiddel om je Beagle in en uit de auto te helpen, vooral als hij oud of gehandicapt is. Met zo’n plank kan je Beagle veel makkelijker en zonder pijn in de wagen komen.

11. Veiligheidsnet voor je Beagle

Veiligheidsnetten zijn essentieel om je Beagle veilig te houden tijdens autoritten. Investeer in een stevig net om ervoor te zorgen dat je hond niet kan worden afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt.

12. Fietsbeugel voor je Beagle

Een goede fietsbeugel voor je Beagle zorgt voor een veilige en comfortabele fietsrit. Investeer daarom altijd in een kwalitatieve beugel die perfect past bij jouw hond en fiets. Zo kan je samen genieten van de buitenlucht en de omgeving verkennen.

 

 

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Beagle Handboek bevat 90+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Beagle!

  • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Beagle Handboek perfect voor jou.
90+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Beagle Handboek interessant zal vinden.

Welkom Beagle vriend!

90+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Bekijk het Beagle Handboek

90+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload