Home | Beagle producten | Verzorgingsproducten

De fijnste en beste producten voor de verzorging van je Beagle

Als baasje heb je de taak om te zorgen dat je Beagle goed verzorgt wordt. Allereerst omdat de hond zich dan beter voelt, maar daarnaast ook zodat de hond er gewoon tiptop uit ziet. Goede verzorgingsproducten zijn daarom onmisbaar in huis. Het is dan ook goed om hier in te investeren.

We helpen je graag bij de zoektocht naar de beste producten. Hieronder hebben we een selectie gemaakt.

zakelijke workshop voor werknemers

1. Borstel voor je Beagle

Het regelmatig borstelen van je Beagle is belangrijk voor de gezondheid van zijn vacht en huid. Investeer daarom in kwalitatieve borstels om de vacht gezond en glanzend te houden.

2. Shampoo voor je Beagle

Goede hondenshampoo is heerlijk om te gebruiken en essentieel voor de gezonde vacht van je Beagle. Investeer wel altijd in shampoo van hoge kwaliteit, zodat je geen huidirritatie krijgt door goedkopere ingrediënten.

3. Kam voor je Beagle

Regelmatig kammen helpt om de vacht van je Beagle gezond en klitvrij te houden. Een goede, makkelijk te gebruiken kam is daarom onmisbaar in de vachtverzorging van je hond.

4. Tondeuze voor je Beagle

Het regelmatig trimmen van je Beagle’s vacht is belangrijk voor de gezondheid én uitstraling. Om dit proces makkelijker te make kan je daar een speciale tondeuse voor gebruiken.

5. Schaar voor je Beagle

Kwalitatief hoogwaardige scharen zijn essentieel voor de vachtverzorging van je Beagle. Investeer daarom in een goede schaar om de vacht van je hond te kunnen trimmen en knippen op een veilige en nauwkeurige manier.

6. Vachtspray voor je Beagle

Een goede vachtspray kan helpen om de vacht van je Beagle glanzend en gezond te houden. Je doet je viervoeter er een plezier mee, én je Beagle is weer goed gehydrateerd en beschermt tegen uitdroging en beschadiging.

7. Waterblazer voor je Beagle

Een waterblazer is een handig hulpmiddel om de vacht van je Beagle snel te drogen na een bad of zwemmen. Dat scheelt je een hoop gedoe en kostbare tijd. Wat ons betreft zijn deze waterblazers superfijn om in huis te hebben.

8. Conditioner voor je Beagle

Een prettige conditioner voor je Beagle kan je aanbrengen na een wasbeurt, voor een gezonde en glanzende vacht.  Zo weet je zeker dat de vacht van je hond gezond is en er geweldig uitziet.

9. Hondentandenborstel voor je Beagle

Goede tandenborstels zijn van groot belang voor de mondgezondheid van je Beagle. Zorg dat je er een kiest die speciaal ontworpen is voor honden, zodat je Beagle gezonde en schone tanden behoudt.

10. Tandpasta voor je Beagle

Het poetsen van de tanden van je Beagle is net zo belangrijk als het geven van voeding van hoge kwaliteit. Investeer in een kwalitatieve hondentandpasta om de mondgezondheid van je Beagle te bevorderen.

11. Mondwater voor je Beagle

Hoewel mondwater geen vervanging is voor een goede tandenpoetsbeurt, kan het helpen om de mondgezondheid van je Beagle te verbeteren. Je doet je hond er een plezier mee én de mond van je hond ruikt meteen een stuk fijner.

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Beagle Handboek bevat 90+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Beagle!

  • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Beagle Handboek perfect voor jou.
90+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Beagle Handboek interessant zal vinden.

Welkom Beagle vriend!

90+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Bekijk het Beagle Handboek

90+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload