Home | Beagle speelgoed dat je nodig hebt

Beagle speelgoed dat je nodig hebt

⏱ Leestijd: 3 minuten

Wanneer een Beagle alleen gelaten wordt in huis heeft hij het rijk voor zichzelf. Hij zal zich al snel vervelen en verlaten voelen. Daarom is de kans groot dat er bij terugkomst iets kapot gemaakt is. Denk bijvoorbeeld aan de bank of aan de kussens.

Een Beagle is nieuwsgierig en heeft al snel de neiging om het huis flink op zijn kop te zetten. Goed speelgoed is om deze reden belangrijk. Zo kan voorkomen worden dat de hond aan de haal gaat met de dure schoenen of speelgoed van kinderen. Beagles hebben eigen speelgoed nodig zodat ze zich minder verlaten voelen en iets leuks te doen hebben. Daarmee kan de vernielzucht verder onderdrukt worden.

 

👋  Voordat je verder leest…

We denken dat je het e-book ‘Beagle Handboek’ interessant zal vinden. Daarin leer je álles over Beagles en krijg je 4 gratis bonus boeken!

Soorten speelgoed

Er zijn verschillende soorten speelgoed die interessant zijn voor een Beagle. Het is echt niet nodig om voor honderden euro’s aan speelgoed uit te geven. Het gaat er vooral om dat de nieuwsgierigheid van de hond geprikkeld wordt en geprikkeld blijft.

Door de hond af te leiden met speelgoed zal hij ook minder last krijgen van verlatingsangst. Wanneer een Beagle bang is dat hij verlaten wordt zal hij snel beginnen te blaffen en te janken. Wanneer hij zich verveelt, zal hij sloopgedrag vertonen. Het is dus belangrijk dat de hond voldoende geprikkeld wordt.

Speelgoed voor buiten

Ten eerste is er speelgoed voor buiten. Het is goed om een Beagle af en toe even alleen te laten in de tuin. Hij is nieuwsgierig en moet zijn energie kwijt. Als hij te lang binnen blijft en niks leuks te doen heeft zal hij al snel de neiging tot vernielzucht krijgen. Het is dus belangrijk om de Beagle regelmatig mee naar buiten te nemen. Een hond als een Beagle heeft veel uitdaging nodig. Flink wandelen en veel spelen is dus een absolute must.

Een goed voorbeeld van speelgoed dat de interesse van de hond zal wekken is een frisbee. Hij kan immers vliegen, je kunt erachter aan rennen en hem tussen je tanden nemen. Een oude tennisbal doet ook wonderen om een Beagle uit te dagen. Wanneer je met de hond naar het bos gaat, kan zelfs iets simpels als een stok al heel boeiend zijn voor dit ras.

Beagles zijn ook verzot op speelgoed dat piepgekuiden maakt. Wanneer je erin knijpt maakt het geluid en dit doet de hond al snel aan muizen en ratten denken. Daarmee wordt het jachtinstinct van de hond geprikkeld. Dit is ook meteen de reden waarom hij zich er uren mee kan vermaken.

Speelgoed voor binnen

Spelen met de hond is niet alleen buiten noodzakelijk. Ook binnen moet er genoeg leuks te beleven zijn. Want een Beagle zonder speelgoed alleen laten is vragen om problemen. Zorg er dus voor dat er voldoende speelgoed is zodat de hond zich kan vermaken. Zelfs na een flinke wandeling is dit nog nodig. Een Beagle heeft maar een paar uurtjes slaap nodig om weer actief verder te gaan.

De hond kan op het speelgoed gaan kauwen, zodat hij de meubels en andere voorwerpen met rust laat. Leer een Beagle dit meteen van puppy af aan aan. Dan weet hij welke voorwerpen van hem zijn en welke voorwerpen hij met rust moet laten.

Goedkoop speelgoed is voldoende

Speelgoed is voor een hond als een Beagle dus erg belangrijk. Dit betekent niet dat er een vermogen aan dure speeltjes hoeft te worden uitgegeven. Het is ook mogelijk dingen van thuis in te zetten als speelgoed. Leg bijvoorbeeld een oude dikke sok in een knoop.

Sommige baasjes van Beagles maken hun eigen speelgoed. Bijvoorbeeld door een kous te pakken en deze in een kartonnen koker te stoppen. Daarin is het mogelijk weer snoepjes en koekjes te verstoppen. Na het dichtknopen van de kous kan deze verpakt worden in andere kousen. Daarmee is de hond een behoorlijke tijd zoet en zal hij zich niet meer tot de persoonlijke spullen wenden.

Zeker het idee van koekjes en snoepjes in een wc-rol is voor een Beagle heel interessant. Immers; het ding maakt geluid. De Beagle weet dan dat er iets in zit. Hij kan er ook aan ruiken en weet dat er iets lekkers in zit. Een hond kan zich dan urenlang bezig houden met het ontknopen van het speeltje of het kauwen erop, om zo de koekjes vrij te krijgen.

Is dit te veel moeite? Dan is er ook in de dierenspeciaalzaak genoeg leuks om een Beagle mee te vermaken. Bijvoorbeeld een bot voor minder dan vier euro. Dat is ook nog goed voor de tanden. Geef een Beagle dus altijd voldoende speeltijd en speelgoed.

Wil je nóg meer leren over jouw Beagle? 🐶

Download dan ook meteen even het uitgebreide Beagle Handboek!

 • Meer dan 90 pagina’s vol handige informatie, tips en tricks;
 • 10 uitgebreide hoofdstukken, helemaal gericht op jouw Beagle;
 • Momenteel met 4 gratis bonus boeken t.w.v. 49 euro!

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Heb jij een Beagle of overweeg je er een in huis te halen? En wil je alles leren over o.a. de aanschaf, opvoeding, training en verzorging van jouw hond? 

Dit boek bevat 90+ pagina’s vol informatie, tips en tricks over jouw Beagle!

 • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
 • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
 • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
 • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
 • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over te weten?

Herken je één van deze punten? Dan is 'Beagle Handboek' perfect voor jou.
90+ pagina's vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

BEKIJK BEAGLE HANDBOEK! 🐶

90+ pagina's vol info en tips over jouw Beagle. Nu afgeprijsd naar €12,99 en met 4 gratis bonussen!
Klik hier om het boek te bekijken!
Holler Box

VOORDAT JE GAAT.. 22 GRATIS TIPS! 👋

Download onze gratis PDF met 22 geniale tips voor jouw hond.
 • Leer je Beagle om niet meer te bijten en te kauwen;
 • Kom makkelijk en snel van uitvallende hondenharen af;
 • Heeft je hond last van een stinkende adem? Zo los je het op;
 • .. En nog 15+ andere bizarre life hacks voor jouw hond!
-
Klik hier voor de 22 gratis tips
Holler Box

BEKIJK HET BEAGLE HANDBOEK! 🐶

 • 90+ pagina's vol tips en info over jouw Beagle;
 • Alles over de aanschaf, training en verzorging van je hond;
 • 4 gratis bonussen als je via ons besteld (t.w.v. €49,-);
 • Meer dan duizend tevreden klanten gingen je al voor!
-
Klik hier om het boek te bekijken!
Holler Box