Home | [2021] Top 5: De beste hondensnacks voor jouw Beagle

[2021] Top 5: De beste hondensnacks voor jouw Beagle

⏱ Leestijd: 2 minuten

Hondensnacks, die wil je in huis hebben als je een Beagle hebt. Want een traktatie op zijn tijd maakt jouw hond gelukkig en houdt hem gemotiveerd tijdens bijvoorbeeld een training. Zo’n snack is dus leuk om te geven en voor de hond ook erg leuk om te krijgen. Geef de Beagle trouwens niet te vaak zo’n snack, want dan bestaat de kans dat ze te veel aankomen.

We helpen je graag om alleen de beste snacks in huis te halen. Zodat jij gegarandeerd de beste, gezondste en meest kwalitatieve hondensnacks aan je Beagle geeft.

De beste hondensnacks voor jouw Beagle

Er zijn erg veel hondensnacks op de markt. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste, meest gezonde producten. Die selectie is gebaseerd op kwaliteit, prijs en in welke mate de snack gezond is.

Zie je een hondensnack die je in huis wil halen? Je kan op de afbeelding van Bol.com klikken om het product direct te bekijken.

Top 5: Beste hondensnacks voor jouw Beagle

Hieronder delen we de drie beste hondenbenches met je. Daarbij hebben we rekening gehouden met design, stabiliteit, prijs en natuurlijk veiligheid en comfort.

#1: Pedigree Dentastix Kauwstaaf

De nummer 1 in het lijstje zijn de Dentastix Kauwstaven van Pedigree. Dit is waarschijnlijk het meest bekende merk voor hondensnacks. Het mooie is dat deze kauwstaven zijn ontwikkelt in samenwerking met tandheelkundigen. De kauwstaven zorgen daarom voor dagelijkse gebitsreiniging bij je hond.

Het product is relatief goedkoop. Een verpakking met 105 stuks kost 24 euro. Daarmee kan je hond dus maanden vooruit. Je hond heeft er een lekkere snack bij én jij weet zeker dat het gebit van jouw Beagle in optimale conditie blijft. Wat wil je nog meer?

#2: Petsnack Mix Bones

De Petsnack Mix Bones is een ontzettend populaire snack voor Beagles. Deze kleine snoepjes kunnen rekenen op een hoop enthousiasme van jouw viervoeter. Je doet jouw Beagle hier absoluut een groot plezier mee. Daarnaast zijn ze door het kleine formaat ook goed in te zetten tijdens de hondentraining.

Let er bij deze snacks goed op dat je ze met mate uitdeelt. Een verpakking is ongeveer 3,5 kilogram en de snoepjes lijken klein, waardoor je snel geneigd bent meerdere snoepjes per dag te geven. Doe dat niet, want een Beagle is bovengemiddeld gevoelig voor overgewicht.

#3: Gedraaide sticks met kip

Beagles vinden kip ontzettend lekker. Deze gedraaide sticks met kip zullen dan ook goed worden ontvangen door jouw hond. Een groot voordeel is dat deze sticks niet alleen heerlijk smaken, maar ook nog eens bijdragen aan de mondhygiëne van jouw Beagle. Een lekkere traktatie én gebitsverzorging dus.

Deze kipsticks zijn 100% natuurlijk ontwikkelt, volledig verteerbaar en ze gaan lang mee. En omdat er 100 stuks in een verpakking zitten weet je zeker dat jouw hond hier maandenlang mee vooruit kan.

#4: Bonzo kluiven

De nummer 4 in deze lijst zijn BONZO kluiven. Dit zijn ovengebakken koekjes die de meeste Beagles ontzettend lekker vinden. Bijkomend voordeel: deze BONZO kluiven zijn erg scherp geprijsd. Je krijgt dus veel waar voor je geld.

Kwalitatief zijn deze kluiven ook bovengemiddeld goed. De koek is namelijk verrijkt met vitamine A, D E en verschillende mineralen. Daarnaast bevatten ze een hoop gezonde vezels die bijdragen aan een goede spijsvertering.

#5: Petsnack Pens

Ook lam valt goed in de smaak bij Beagles. En deze heerlijke pensstaafjes van lam zullen ze dan ook zeker niet afslaan. Lamspens kun je uitstekend uitdelen als lekkere snack of beloning.

Deze pensstaafjes zijn gedroogd en zonder conserveringsmiddelen geproduceerd. Dat betekent dat ze 100% natuurlijk zijn. En nog een bijkomend voordeel: het schijnt dat het geven van pens kan voorkomen dat jouw Beagle poep van de straat eet.

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu nieuwe artikelen over Beagles. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

Beagle sokken kopen? Houd hier rekening mee

Welkom bij ons artikel over het kopen van Beagle sokken! Als liefhebbers van Beagles weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om comfortabele en stijlvolle sokken te hebben die onze trouwe viervoetige vrienden eren. Beagle sokken zijn niet alleen een...

Ontdek de prachtige Beagle Lemon and White

De Beagle Lemon and White, een prachtige hondenras dat al eeuwenlang mensen over de hele wereld weet te betoveren, is een favoriet onder hondenliefhebbers. Met hun kenmerkende combinatie van een zachte citroengele vacht en witte markeringen, stralen deze...

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Beagle Handboek bevat 90+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Beagle!

  • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Beagle Handboek perfect voor jou.
90+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Beagle Handboek interessant zal vinden.

Welkom Beagle vriend!

90+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Bekijk het Beagle Handboek

90+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload