Home | [2021] Het leukste speelgoed voor jouw Beagle

[2021] Het leukste speelgoed voor jouw Beagle

⏱ Leestijd: 2 minuten

Speelgoed voor jouw Beagle heeft meerdere functies. Natuurlijk is het ter vermaak, maar goed speelgoed doet nog meer dan dat. Zo kan het goed zijn voor de ontwikkeling, voor de gezondheid en bijvoorbeeld voor de kracht van het gebit. We raden ieder baasje daarom aan om voldoende Beagle speelgoed in huis te hebben.

Om je daarbij te helpen hebben we in dit artikel het leukste speelgoed voor jouw Beagle verzameld. Zodat jij alleen nog maar hoeft te kijken wat het beste bij jou en je hond past.

Het leukste speelgoed voor jouw Beagle

Er is veel speelgoed te koop. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de beste en leukste items. We hebben onze selectie gebaseerd op prijs, veiligheid en kwaliteit.

Zie je iets leuks waar je meer over wil weten? Je kan op de afbeelding van Bol.com klikken om het speelgoed direct te bekijken.

#1: Snack dispenser Wobbler

Deze Wobbler is een snack dispenser. Vul het speeltje met iets lekkers. Tikt je hond met de poot tegen het speelgoed? Dan komt er zo nu en dan een lekkere traktatie uit. Door alle onverwachte bewegingen blijft het speelgoed onvoorspelbaar. Daarmee garandeer je urenlange beweging en speelplezier!

#2: Slide & Feed strategiespel

Met dit slide & feed spel zorg je ervoor dat de hond geestelijk en lichamelijk getraind wordt. Deze voerpuzzel zorgt er namelijk voor dat jouw hond moeite moet doen om voeding te krijgen. Dat zorgt ervoor dat je hond wordt uitgedaagd, beweegt én langzamer eet. Wat wil je nog meer?

#3: Hondenzwembad

Dit is een echte must-have voor de zomer! Houd je hond gelukkig én koel met dit mooie hondenzwembad. Goed voor zijn beweging, geluk én gezondheid. Zet het badje op in hete dagen en we beloven je dat jouw Beagle er de hele dag niet meer weg te slaan is.

#4: Ultra Ball

Spelen met een bal kan ontzettend leuk zijn. Zowel voor het baasje als voor de hond. Wil je hier meer mee doen? Dan is deze Ultra Ball perfect. De bal stuitert goed, blijft drijven en heeft een opvallende kleur. Hier hebben jij en jouw Beagle ontzettend veel plezier van.

#5: Honden balansmat

Deze honden balansmat is niet alleen leuk, maar verbetert ook nog eens de kracht, balans en flexibiliteit van jouw Beagle. Laat je hond op deze mat spelen en zorg er op die manier direct voor dat hij mentaal en fysiek voldoende uitgedaagd en geprikkeld wordt. Een echte win/win situatie.

#6: Rubberen massagebal voor het gebit

Deze massagebal is echt functioneel speelgoed. Door de structuur van de bal wordt het tandvlees gemasseerd en wordt tandplak en tandsteen voorkomen. En om het extra aantrekkelijk te maken voor jouw Beagle heeft deze bal een lichte mintsmaak. Zo houdt je het gebit in optimale conditie!

#7: Jump & Fun set

Maak van je tuin een heus hondenparcour met deze set. Deze multifunctionele set kan opgebouwd worden om talloze oefeningen mee te doen. Het weegt bijna niets, kan makkelijk worden opgebouwd en zorgt ervoor dat jouw Beagle urenlang kan spelen. Zo weet je zeker dat hij fysiek genoeg uitgedaagd wordt!

#8: Turn around voedingsspel

Dit hondenspeelgoed zorgt ervoor dat jouw hond meer beweegt, rustiger eet en ook nog eens mentaal uitgedaagd wordt. Want alleen als jouw Beagle de bakjes laat kantelen komt er voer vrij. Een garantie voor voldoende prikkels én een betere gezondheid van jouw hond.

#9: Pluche eekhoorn

Laat jouw Beagle lekker ravotten, bijten en slepen met deze eekhoorn van pluche. De eekhoorn is groot en gemaakt van stevige stof. Maar de vulling is er uitgelaten, waardoor je hond eindeloos kan ravotten, slepen en sleuren. Goed voor de conditie, het krachtniveau én de tanden.

#10: Teething kauwspeelgoed 

Beagles hebben de neiging om flink te kauwen. En dit speelgoed is precies daarvoor gemaakt. Dit kauwspeelgoed zorgt ervoor dat ze urenlang hun kauwbehoefte kunnen botvieren, zonder dat jouw meubels of pantoffels eraan gaan. Let bij dit speelgoed wel op: als het dusdanig klein is geworden dat het kan worden doorgeslikt, moet je een nieuwe kopen!

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu nieuwe artikelen over Beagles. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

Beagle sokken kopen? Houd hier rekening mee

Welkom bij ons artikel over het kopen van Beagle sokken! Als liefhebbers van Beagles weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om comfortabele en stijlvolle sokken te hebben die onze trouwe viervoetige vrienden eren. Beagle sokken zijn niet alleen een...

Ontdek de prachtige Beagle Lemon and White

De Beagle Lemon and White, een prachtige hondenras dat al eeuwenlang mensen over de hele wereld weet te betoveren, is een favoriet onder hondenliefhebbers. Met hun kenmerkende combinatie van een zachte citroengele vacht en witte markeringen, stralen deze...

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Beagle wilde weten in één compleet e-book!”

Beagle Handboek bevat 90+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Beagle!

  • Wil je een Beagle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Beagle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Beagle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Beagle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Beagles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Beagle Handboek perfect voor jou.
90+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Beagle Handboek interessant zal vinden.

Welkom Beagle vriend!

90+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Bekijk het Beagle Handboek

90+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload